Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Džonstends pārrakstīs "Supermena" scenāriju

kinokino.lv, 20.07.2011. 20:20

Kurts Džonstends ("300", "True Vengeance") pārstrādās Deivida Gojera uzrakstīto jaunā "Supermena" scenāriju, ziņo MovieHole.
Džonstends pārrakstīs "Supermena" scenāriju

Nu jau labu laiku tiek runāts par "Supermena" atgriešanos uz kino ekrāniem Henrija Kavila veidolā nākamajā gadā. Līdz ar Kavilu aktieru sastāvā būs redzams Kevins Kostners, Eimija Adamsa, Kriss Meloni, Diāna Leina, Maikls Šenons, Harijs Leniks.

Zaka Snaidera režisētās filmas scenārija oriģinālautors Deivids Gojers, kurš atbildīgs par tādiem hītiem kā "Betmena" sērijas, "Tumsas pilsēta", kā nesen ziņojām, ir pievērsies "Godzillas" scenārija pārveidošanai, kas nozīmē, ka autoram neatliek laika darbam pie "Supermena" scenārija papildināšanas.

Tā rezultātā Warner Bros. un Snaiders vērsušies pie Džonatana Nolana, kurš piedāvājumu atteicis, un Kurta Džonstenda, ar kuru režisoram vienmēr bijusi veiksmīga sadarbība, it īpaši ar Snaidera grāvēju "300".

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV