Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Meklē "Karību jūras pirātu" piektās daļas režisoru

kinokino.lv, 03.06.2011. 17:02

Kamēr "Karību jūras pirātu" ceturtās daļas režisors Robs Maršals atturas no komentāriem par piektās filmas uzņemšanu, Disney studija apsver alternatīvas.
Meklē "Karību jūras pirātu" piektās daļas režisoru

Ņemot vērā filmas "Karību jūras pirāti: Svešajos krastos" veiksmīgo startu un popularitāti (ceturtā pirātu daļa, iespējams, pārsniegs trešās filmas ienākumus), projekta veidotāji ir apņēmušies uzņemt piekto franšīzes filmu, taču problēmas sagādā franšīzes zvaigznes Džonija Depa nostāja režisora jautājumā, kā arī režisora Roba Maršala atturēšanās no komentāriem.

Deps pavisam noteikti grib un arī turpinās dalību "Pirātu" filmās un atzīst, ka „piekristu pat lomai septītajā filmā, ja viņam palūgtu", taču piebilst, ka šī nav no filmām, par kuru viņš teiktu „uzņemsim to jau nākamajā mēnesī, lai varētu izlaist uz ekrāniem līdz 2012. gada Ziemassvētkiem".

„Mums būtu nedaudz jāatturas. Tām ["Karību jūras pirātu" filmām] jābūt īpašām, tik pat īpašām, cik tās ir man," saka Deps.

Aktieris tik ļoti vēlas panākt, lai nākamā franšīzes daļa netiek sasteigta, ka kopā ar iepriekšējās PIRĀTU filmas režisoru Robu Maršalu, kurš nu jau no janvāra atturas no piekrišanas uz 5 daļas režisēšanu, piekritis dalībai "Thin Man" kinolentes veidošanā.

Rezultātā "Disney" studija sākusi apsvērt dažādas alternatīvas nākamās filmas režisora darbam, un, kā ziņo CinemaBlend, starp vēlamajiem un iespējamajiem režisoriem šobrīd ir sekojoši vārdi: Tims Bērtons, Šons Levijs, Sems Raimi, Kriss Veits un Alfonso Kvarons.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Džonijs Deps un Robs Maršals

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV