Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Džonijs Deps piekrīt dalībai piektajos "Pirātos"

kinokino.lv, 07.07.2011. 09:34

Filmas "Karību jūras pirāti" zvaigzne ir gatavs noslēgt līgumu par dalību franšīzes piektajā daļā, raksta ārvalstu avoti.
Džonijs Deps piekrīt dalībai piektajos "Pirātos"

Aktieris Džonijs Deps jau pēc trešās "Karību jūras pirātu" filmas iznākšanas paziņoja, ka vairs nepiedalīsies turpmākajās "Pirātu" daļās. Taču nezināmu argumentu ietekmē Deps tomēr piekrita arī ceturtajā filmas daļā atveidot Džeku Sperovu. Vēsture atkārtojas: Deps gatavojas parakstīties piektajam turpinājumam.

Nekā pārsteidzoša: filma "Karības jūras pirāti: Svešajos krastos" jau ir iekasējusi vairāk kā miljardu ASV dolāru, arī Deps ir labi nopelnījis - par visām franšīzes filmām kopā Depa honorārs ir 350 miljoni ASV dolāru.

Pagājušā gada decembrī tika ziņots, ka piektā un sestā "Pirātu" daļa tiks uzņemta vienlaikus, tieši tāpat kā tika darīts ar otro un trešo filmu. No vienas puses, studija Disney ietaupa uz dekorāciju uzstādīšanu un demontēšanu, kā arī garantētiem līgumiem uz abām daļām, no otras - nepārprotami riskē, ieguldot naudu uzreiz divās filmās. Tomēr pieredze liecina, ka prasmīgi veidotām franšīzēm nav sāpīgi pat zaudējumi, kas šķiet diezgan neiespējami: filmas ieņēmumi nav samazinājušies pat par spīti tam, ka uz filmu afišām vairs nav redzamas tādas zvaigznes kā Orlando Blūms un Keira Naitlija (arī bez viņiem aktieru ansamblis ir spožs).

Arī abām nākamajām "Pirātu" daļām scenāriju rakstīs Terijs Rosio. Par filmēšanas sākumu pagaidām nekas nav zināms, taču Depa filmēšanās grafiks šobrīd ir ļoti blīvi piepildīts, tādēļ ziņas no uzņemšanas laukuma iespējams gaidīt ne ātrāk par 2012. gadu.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, kadrs no filmas "Karības jūras pirāti: Svešajos krastos"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV