Svētdiena, 02.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Lība, Emma;

Bredlijs Kūpers liek sievietēm ģībt

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv, 04.06.2011. 15:37

Viens no "Paģiru" galveno lomu atveidotājiem Bredlijs Kūpers pārsteidzis ar lieliskām franču valodas zināšanām, kas sieviešu dzimuma pārstāvēm noteikti liek saļimt aktiera priekšā.
Bredlijs Kūpers liek sievietēm ģībt

Interneta video vietnē Youtube.com ievietota intervija ar aktieri, kurā tiek runāts par Kūpera franču valodas prasmēm, aktiera karjeru, kā arī aktuālajām filmām.

Kūpers intervijā atklāj, ka franču valodu apgvuis, kad apmaiņas programmas ietvaros dzīvoja kādā Provinces ģimenē, kur arī iemācījās tekoši runā valodā, kas tiek uzskatīta par romantiskāko pasaulē.

Intervijā tiek vaicāts par filmas "Paģiras" milzu panākumiem, uz ko aktieris atbild: "Tas ir brīnums, ka visiem filma tik ļoti patika, jo tik lielus panākumiem nebijām gaidījuši." Savukārt stāstot par otrās daļas ieņēmumiem un popularitāti, Kūpers atzīmē, ka nozīmīgākie veiksmes faktori ir laba komanda un lieliskie komiķi."

Tiek jautāts arī par filmu "Blakusparādības" (Limitless), kas Latvijā uz ekrāniem tiks izrādīta no 10. jūnija, izceļot faktu, ka Roberts De Niro filmā nokļuvis otrā plāna lomā.

Aktieris atzīst, ka "bijis liels gods strādāt kopā ar tādu aktieri kā De Niro, jo viņš vienmēr zina, ko vēlas, tāpēc esot viegli filmēties un sadarboties".

Šī intervija satricinājusi interneta pasauli pozitīvā nozīmē, jo aktieris saņem neskaitāmas pozitīvas atsauksmes. Turklāt Bredlijs Kūpers paspēja paviesoties arī Francijā notiekošajā tenisa turnīrā French Open, kas noteikti nāk tikai par labu aktuālās filmas "Paģiras 2" publicitātei.

Aktiera franču valodas prasmes varat novērtēt pilnajā intervijā (skatīt zemāk).

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, kadrs no filmas "Paģiras 2"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV