Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Bredlijs Kūpers pamet "The Crow" rimeiku

kinokino.lv, 17.08.2011. 07:51

"Paģiru" zvaigzne Bredlijs Kūpers ir pieņēmis lēmumu pamest kulta filmas "The Crow" rimeiku, raksta vairāki avoti.
Bredlijs Kūpers pamet "The Crow" rimeiku

Galvenais iemesls Kūpera aiziešanai no plaši aprunātā projekta ir noslogotais darba grafiks, proti, aktieris ir piekritis filmēties vairākos projektos, kas konfliktē ar "The Crow" veidošanu.

Kūpera tuvākie plāni izskatās šādi: rudenī aktieris dodas uz Deivida O. Rasela romantiskās komēdijas "The Silver Linings Playbook" uzņemšanas laukumu, pēc kuras beigām dodas filmēties Džona Miltona septiņpadsmitā gadsimta poēmas „Paradise Lost" ekranizācijā, kuras režisors būs Alekss Proijass. Interesanti, ka daļēji vainīgs Kūpera aiziešanā no "The Crow" projekta, var uzskatīt tieši Aleksu Proijass, oriģinālās filmas "The Crow" režisoru. Režisors nolēmis sākt darbu pie "Paradise Lost" ekranizācijas 2012. gada sākumā. Tieši tajā pašā laikā plānots sākt filmēt "The Crow" rimeiku.

Kūpera aiziešana no projekta uzjundījusi jaunas baumas par iespējamo galvenā varoņa atveidotāju. Kā galvenie tiek minēti Marks Vālbergs, kuru reiz uz šo lomu nomainīja Kūpers. Uz lomu pretendē arī aktieris Čenings Tatums.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: adrs no filmas "Paģiras 2"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV