Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Madonnas jauno filmu izplatīs Vainšteini

kinokino.lv, 14.06.2011. 15:02

Kompānija "The Weinstein Co." iegādājusies Madonnas gaidāmās filmas "W.E." izplatīšanas tiesības.
Madonnas jauno filmu izplatīs Vainšteini

"W.E." ir biogrāfisks stāsts par Anglijas karali Edvardu VIII un Volisu Simpsoni, kuru romāns noveda pie karaļa atteikšanās no troņa divdesmitā gadsimta trīsdesmitajos gados, kad tronī Edvards vēl bija pavadījis tikai nepilnu gadu.

Pirms dažiem mēnešiem ziņojām par kinolentes pirmo slēgto prezentāciju Berlīnes festivālā, kurā piedalījās tikai potenciālie filmas pircēji, jeb izplatītāji. Uzreiz pēc prezentācijas kļuva zināms, ka par kinofilmas izplatīšanu jau noslēgti vairāki līgumi, taču līdz šim nebija zināmi kompāniju vārdi.

Kompānija "The Weinstein Co." ar Hārviju Vainšteinu un Deividu Glesseru priekšgalā parakstījuši līgumu par "W.E." izplatīšanu ASV, savukārt "IM Global" būs atbildīgi par kinolentes izplatīšanu starptautiskajā arēnā.

Vainšteins Madonnas projektu komentē sekojoši: „Madonna ir atradusi sevi - režisores lomā! Viņa ir izmantojusi vienu no zināmākajiem 20.gs. mīlas romāniem un parādījusi to gudrā, seksīgā un modernā veidolā."

Šis ir Madonnas otrais darbs režisores un scenāristes lomā (pirmais bija "Filth and wisdom" 2008. gadā).

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Madonna filmas uzņemšanas laukumā

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV