Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Naomi Harisa gatavojas atgriezties 23. "Bonda" filmā

kinokino.lv, 12.07.2011. 15:34

Aktrise Naomi Harisa ("28 dienas vēlāk", "Karību jūras pirāti") ir tuvu līguma noslēgšanai par koķetās sekretāres lomas atveidošanu nākamajā "Bonda" filmā, raksta Guardian.
Naomi Harisa gatavojas atgriezties 23. "Bonda" filmā

Pēdējo reizi Miss Manīpenija "Bonda" filmās bija redzama 2002.gada sērijā "Mirsti citu dienu", kurā viņas lomu atveidoja Samanta Bonda. Pirms tam M sekretāres lomā bijusi arī Karolīna Blisa un Luisa Maksvēla, kura kļuvusi par populārāko Manīpenijas lomas atveidotāuju.

Tā kā Daniela Kreiga atveidotajās "Bonda" sērijās Manīpenija iepriekš vēl nav parādījusies, ir pamats domāt, ka Harisas pieaicināšanai šai lomai var signalizēt par spiegu sāgas atgriešanos pie tās sākotnējā stāsta.

Pats Kreigs izteicies, ka "Kazino Royale" (2006) sērijā redzamais Bonda varonis savu stāstu jau ir pavēstījis un turpmāko filmu laikā pakāpeniski varētu atgriezties jau iepriekš pazītais Bonds. Par filmas turpinājumiem viņš izsakās šādi: „Mums ir lielisks slikto puišu klāsts. Ir organizācija, kuru varam izmantot jebkurā brīdī. Attiecības starp Bondu un M ir stabilas, un arī Fēlikss ir drošs. Pamēģināsim atrast, no kurienes nāk Manīpenija un Q."

Ja reiz tā, tad ar nepacietību jāgaida filmu turpinājums. Harisas dalība filmā vēl nav oficiāli apstiprināta, taču avoti ziņo, ka pārrunas jau ir pēdējās stadijās. 23. "Bonda" filma pasaules pirmizrādi piedzīvos nākamā gada 26. oktobrī.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Naomi Harisa "Karību jūras pirātos"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV