Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Britu tabloīds atklāj jaunās Bonda meitenes vārdu

kinokino.lv, 27.07.2011. 11:12

Saskaņā ar britu tabloīda The Daily Mirror ziņām, nākamā Džeimsa Bonda meitene būs krievu izcelsmes amerikāņu aktrise Margarita Levijeva.
Britu tabloīds atklāj jaunās Bonda meitenes vārdu

Izdevums atsaucas uz anonīmu avotu, kas strādā jaunajā filmā par superaģentu 007. Aktrises aģenti nekomentē ziņas par viņas dalību jaunajā bondiānas sērijā. Jūlija sākumā arī izskanējušas ziņas, ka Bonda meitenes lomā varētu iejusties Naomi Harisa, kas pazīstama pēc dalības filmā «Karību jūras pirāti».

Jaunās Bonda filmas, dēvētas par «Bondu 23», sižets netiek atklāts. Zināms vien, ka filmas darbība risināsies Dienvidamerikā. Superaģenta 007 lomu atkal atveidos Daniels Kreigs, tāpat filmā redzēsim Havjēru Bardemu, Ralfu Fainsu, Džudiju Denču un citus. Projekta režisors būs Sems Mendess, scenārija autori – Nils Perviss, Roberts Veids un Džons Logans.

Margarita Levijeva ir dzimusi Ļeņingradā 1980.gadā, un 1991.gadā kopā ar vecākiem emigrējusi uz ASV, kur vēlāk pievērsusies aktrises karjerai. Līdz šim viņas redzamākie darbi ir dalība filmā «Ielu advokāts» un televīzijas seriālā «How To Make It In America».

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Margarita Levijeva

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV