Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Jaunas sejas "Neiznīcināmo" turpinājumā

kinokino.lv, 29.08.2011. 17:44

Filmas "Neiznīcināmie 2" veidotāji paziņojuši, ka jau esošajam paprāvajam aktieru pulkam vēlas piesaistīt vēl vairākas zvaigznes: viņu skaitā Teiloru Lotneru, Nikolasu Keidžu, Kristianu Sleiteru un Kristoferu Lambertu.
Jaunas sejas "Neiznīcināmo" turpinājumā

Atgādinām, ka filmas idejas tēvs Silvestrs Stallone un viņa kompānija (režisors Saimons Vests un studijas Nu Image producenti, scenāristi Deivids Agosto un Kens Kaufmans) uzņems filmu "Neiznīcināmie 2". Filmā vēlreiz kopā sanāks Brūss Viliss, Silvestrs Stallone, Džeisons Stethems, Mikijs Rurks un pārējie neiznīcināmie, kā arī pievienosies jauni - Čaks Noriss, Arnolds Švarcenegers un Džons Travolta.

Nav noslēpums, ka visas šīs runas par filmas turpinājuma aktieru ansambli, iespējams, ir daļa no reklāmas kampaņas un gaidīt visu minēto aktieru parādīšanos uz ekrāna ir bezjēdzīgi. Un, ja Kristiana Sleitera, kurš šobrīd kopā ar Stalloni filmējas filmā "Bullet To The Head", Lamberta un pat Keidža uzaicinājums filmēties "Neiznīcināmajos" iekļaujas filmas aktieru atlases politikas konceptā, tad "Krēslas" sāgas zvaigznes Lotnera vārds ir zināms pārsteigums.

Teiloram drīzumā gaidāma filmas "Nolaupīšana" pirmizrāde un tālākos plānots projekts "Incarceron". Vai viņam atradīsies laiks arī "Neiznīcināmajiem 2"? Neviens no minētās četrotnes savu dalību projektā pagaidām oficiāli nav apstiprinājis.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV