Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

ASV joprojām dominē "Neiznīcināmie"

kinokino.lv, 23.08.2010. 10:47

ASV iznākušas piecas jaunas filmas, taču neviena no tām nespēja uzveikt Silvestru Stalloni un viņa komandu.
ASV joprojām dominē "Neiznīcināmie"

Stallones un citu asa sižeta filmu zvaigžņu tandēms – filma "Neiznīcināmie" – saglabājusi savas līderpozīcijas ASV un Kanādā, savā otrajā nedēļas nogalē iekasējot 16,5 miljonus ASV dolāru. Pat par spīti 53% kritumam, šo darbu apsteigt nespēja neviens no pieciem nedēļas jaunumiem. "Neiznīcināmie" pirmajās desmit dienās ir iekasējusi teju 65 miljonus.

Veiksmīgākā filma no jaunumiem ir parodiju komēdija „Vampīru sūcfilma". No piektdienas līdz svētdienai tā iekasējusi 12,2 miljonus no 3400 ekrāniem, bet kopā piecās dienās (no trešdienas līdz svētdienai) tās kase sastāda 18,5 miljonus. Trešajā pozīcijā ir romantiska drāma ar Džūliju Robertsu titullomā – „Eat, Pray, Love". Savukārt cits nedēļas jaunums – „Loterijas biļete" – ir ceturtajā vietā.

Pārējie trīs jaunumi – šausmu filma „Piranja" 3 D, ģimenes filma „Brīnumainā aukle 2" un romantiska komēdija ar Dženiferu Anistoni titullomā – „Kā tikt pie bērna", ieņem attiecīgi sesto līdz astoto vietu.

Kopā filmu ieņēmumi pagājušajā nedēļas nogalē bija par vienu procentu zemāki nekā tajā pašā laika posmā pirms gada, kad uz ekrāniem iznāca „Bēdīgi slavenie mērgļi".

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV