Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Džeimss Kamerons iesaistās "Hobita" tapšanā

kinokino.lv, 07.09.2011. 08:26

Septembra vidū Jaunzēlandē viesosies režisors Džeimss Kamerons, kurš apmeklēs "Hobita" uzņemšanas laukumu, lai novērtētu filmas 3D izveides procesu, ziņo NZ Herald.
Džeimss Kamerons iesaistās "Hobita" tapšanā

Atgādinām, ka Kameronu un Džeksonu vieno veiksmīga sadarbības pieredze. Kompānija Weta, kas atbildīga par "Hobita" un "Gredzenu pavēlnieka" specefektiem, veidoja filmas "Avatars" vizuālos efektus. Savukārt Pīters Džeksons ne tikai izmantoja Kamerona pieredzi 3D veidošanā, bet arī viņa progresīvās idejas, proti, filmēšanu ar lielāku kadru daudzumu sekundē (fps), izmantojot jaunākās paaudzes RED 3D kameras.

Pagaidām nav zināms, vai Kamerons tieši iesaistīsies filmēšanas procesā vai tomēr saglabās viesa statusu. Tomēr fakts, ka „mūsdienu 3D kino tēvs" dodas vizītē pie "Hobita" veidotājiem, apliecina projekta vērienu un standartus.

Pītera Džeksona episkās piedzīvojumu filmas "Hobits", kas uz ekrāniem iznāks divās daļās, pirmizrāde plānota 2012. un 2013. gada decembrī.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Džeimss Kamerons. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV