Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Maikls Fasbenders būs jaunais Robokops?

kinokino.lv, 26.09.2011. 16:01

"Robokopa" rimeika režisors titullomā vēlas redzēt aktieri Maiklu Fasbenderu.
Maikls Fasbenders būs jaunais Robokops?

Jau esam ziņojuši, ka brazīliešu režisors Hose Padilha ir piesaistīts Pola Verhovena 1987. gada filmas jaunās versijas veidošanai. Kompānija MGM režisoru Padilhu pamanīja pēc tam, kad viņš skatītājiem izrādīja savu filmu "Elites vienība". Jāpiemin, ka vienu brīdi par "Robokopa" režisoru tika uzskatīts "Melnā gulbja" veidotājs Darens Aronofskis, tomēr neilgi pēc tam viņš no šī projekta atteicās.

Kā raksta Darkhorizons, režisors titullomu vēlas uzticēt aktierim Maiklam Fasbenderam ("Bēdīgi slavenie mērgļi", "X-cilvēki: Pirmā klase", "Shame", "A Dangerous Method"), kurš ir kļuvis par ļoti „karstu preci" gan Holivudā, gan starp neatkarīgā kino veidotājiem.

Patlaban režisors tiekas ar studijas MGM pārstāvjiem, lai apspriestu plānus un filmēšanu nākamā gada sākumā. Tas, vai Fasbenders piekritīs lomai projektā, pagaidām nav zināms. "Robokopa" rimeika kontekstā minēti arī tādi aktieri kā Kianu Rīvzs, Kriss Pains un pat Džonijs Deps.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Maikls Fasbenders . Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV