Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Timberleiks biogrāfiskā filmā "Spinning Gold"

kinokino.lv, 27.09.2011. 17:04

Mūziķis un aktieris Džastins Timberleiks atveidos galveno lomu biogrāfiskā filmā "Spinning Gold" par 70. gados populāro producentu Nilu Bogartu, kurš dibinājis vienu no tā laika veiksmīgākajiem leibliem- Casablanca Records.
Timberleiks biogrāfiskā filmā "Spinning Gold"

Bogarta biogrāfija būs stāsts par Bruklinā dzīvojošu ebreju zēnu, kurš sešdesmitajos gados karjeru sācis kā mūzikas izpildītājs ar pseidonīmu Nils Skots, vēlāk pievērsies skaņu ierakstiem un drīz nopelnījis savu pirmo miljonu. Casablanca Records ieiet mūzikas vēsturē kā kantoris, kurš pirmais ievērojis grupu Kiss un ar viņiem parakstījis līgumu, un ieguldījis milzīgu darbu disko žanra popularizēšanā- studijā savus darbus ierakstījušas žanra ikonas: Donna Sammera, The Village People un citi. Pirms savas nāves, sajutis, ka disko žanra popularitāte plok, Bogarts rada Boardwalk Records, kur tiek kūrēta pilnīgi cita mūzika. Nils Bogarts miris no vēža 1982. gada 8. maijā 39 gadu vecumā.

Filmu finansēs Boardwalk Films, kas pieder filmas varoņa dēliem - scenāristam/režisoram/producentam Timotijam Skotam Bogartam un Evanam „Kidd" Bogartam, kurš darbojas mūzikas lauciņā, apgādājot ar dziesmām vairākas amerikāņu popmūzikas zvaigznes (Enriki Iglesiasu, Bejonsī, Dženiferu Lopesu un citus).

Brāļi sola, ka "Spinning Gold" budžets būs tāds pats kā lielo studiju filmām. Tās producents būs Džastins Timberleiks. Šobrīd tiek meklēts filmas režisors, un filmēšanu plānots sākt 2012. gada beigās.

Džastins Timberleiks patlaban uz Latvijas ekrāniem redzams komēdijā "Noderīgi draugi", savukārt nākamā filma ar viņa piedalīšanos uz ekrāniem iznāks oktobra nogalē – fantastikas trilleris "Laikā".

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Džastins Timberleiks. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV