Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Brāļi Koeni savā filmā vēlas Timberleiku

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv., 03.11.2011. 08:43

Slavenie brāļi - režisori Ītans un Džoels Koeni ("Īstenā drošsirdība") savā jaunajā filmā starp aktieriem vēlētos redzēt Džastinu Timberleiku, raksta Slashfilm.com.
Brāļi Koeni savā filmā vēlas Timberleiku

Jaunā Koenu filma "Inside Llewyn Davis" tiks balstīta uz 60-o gadu tautas lugas Grīnvičā, un pie vienas no lomām jau ticis aktieris Oskars Īzaks ("Aizliegtais paņēmiens", "Drive"), kurš atveidos dziedātāju Deivu van Ronku, kura grāmata "The Mayor of MacDougal Street" ir viens no iedvesmas avotiem, veidojot pašu filmu. Vieta projektā pietaupīta arī aktrisei Kerijai Muliganai, taču sīkākas informācijas par viņas varoni pagaidām nav.

Tikmēr režisori ir aktīvās sarunās ar nu jau bieži uz ekrāniem redzamo Džastinu Timberleiku ("Noderīgi draugi", "Laikā"). Ja viņš piekritīts piedāvājumam, tad iegūs dziedātāja lomu, kuram Timberleikam noteikti ir kā radīta.

Tāpat filmas aktieru sastāvam varētu pievienoties Džons Gudmens ("Lielais Lebovskis", "O, brāl, kur esi?"), kas nozīmētu jau piekto sadarbības projektu Gudmenam un brāļiem Koeniem.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Džastins Timberleiks. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV