Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Roberts De Niro kļuvis par killeri

Acme Film, 05.10.2011. 08:33

Viens no populārākajiem amerikāņu aktieriem Roberts De Niro attēlo killeri režisora, scenārija līdzautora Gerija Makendija (Gary McKendy) asa sižeta filmā Killeru Elite (The Killer Elite).
Roberts De Niro kļuvis par killeri

Speciālo uzdevumu vienības aģents Denijs uzzina, ka viņa bijušais kolēģis un skolotājs Hanters nokļuvis slepena militāra grupējuma gūstā. Denijs izdarīs visu, lai atbrīvotu bijušo kolēģi un senu draugu! Lai to īstenotu, viņam nāksies pacīnīties ar slīpētāko killeru komandu, ko vada Spaiks. Filma „Killeru elite" ir izveidota uz reāliem notikumiem, pēc skandalozā Ralfa Fainsa (Ranulph Fiennes) dokumentālā romāna "The Feather Men". Fains kādreiz pats dienējis Lielbritānijas armijā. Grāmatā bijušais karavīrs aprakstījis vienu no „netīrākajām" Lielbritānijas armijas operācijām.

Kopā ar lielisko Robertu De Niro filmā var redzēt harizmātisko Džeisonu Stethemu un apburošo Klaivu Ovenu. Jau šobrīd pasaulē šī filmā ir piedzīvojusi īpašu popularitāti. Pirmajā nedēļā iekasēti 9,35 milj. dolāru, un kā atzīmē kinokritiķi - filma ir vienreizējs aktieru un ļoti talantīga režisora apvienojums.

Latvijas kinoteātros asa sižeta filmu Killeru Elite (Killer Elite) varēs redzēt no 7. oktobra.

Nosaukums: Killeru Elite (Killer Elite)
Režisors: Gary McKendry
Žanrs: asa sižeta, trilleris
Aktieri: Robert De Niro, Clive Owen, Jason Statham, Dominic Purcell, Michael Dorman
Kinoteātros: 07.10.2011

Foto: kadrs no filmas "Killeru Elite". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV