Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Uz kino ekrāniem iznāks sāgas "Krēsla" filma "Rītausma. 1. daļa"

EasyGet.lv, 18.10.2011. 16:23

Rīt sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz ilgi gaidīto sāgas "Krēsla" ceturtās grāmatas ekranizāciju – filmu "Rītausma. 1.daļa", informē "Acme Film".
Uz kino ekrāniem iznāks sāgas "Krēsla" filma "Rītausma. 1. daļa"

No 19. oktobra biļetes būs iespējams iegādāties kinoteātros "Multikino" un "Cinamon", un no 21. oktobra biļetes būs pieejamas kinoteātrī "Kino Citadele". "Krēslas" grāmatas un filmas ir kļuvušas par popkultūras fenomenu visā pasaulē, un jaunākā "Krēslas" sāgas filma uz ekrāniem iznāk 18.novembrī.

Spriedzes un romantikas pilnā filma, kuras režisors ir "Oskara" balvas ieguvējs Bils Kondons, turpina episko stāstu par neiespējamo mīlestību, ko visa pasaule jau iepazinusi Stefānijas Meieres grāmatās un pēc to scenārija uzņemtajās filmās "Krēsla", "Jauns mēness" un "Aptumsums".

"Rītausma. 1.daļa " atspoguļo tos grāmatas notikumus, kurā jaunlaulāto Bellas Svonas un vampīra Edvarda Kalena laimi drīz vien aizēno nodevību un neveiksmju virkne. Pēc kāzām Bella un Edvards dodas pavadīt kaislīgu medusmēnesi Riodežaneiro, un drīz atklājas, ka Bella ir mātes cerībās. Grūtajās radībās Edvards beidzot piepilda Bellas vēlmi iegūt nemirstību. Īpašām spējām apveltītā Bellas un Edvarda meitiņa Renesmī izraisa notikumus, kas nostāda Kalenus un viņu sabiedrotos pret Volturi vampīru klanu.

Filma "Rītausma. 1. daļa" sniegs atbildes uz jautājumiem, kuras gaidījuši miljoniem šīs sāgas kaislīgo sekotāju. Filma ir pirmā daļa, iespējams, šobrīd pasaulē populārāko mīlētāju - Edvarda un Bellas stāstam par mīlestību, izdzīvošanu un laimīgu nākotni. Savukārt „Rītausmas" otrā un visas sāgas noslēdzošā daļa uz ekrāniem iznāks 2012.gada novembrī.

Galvenās lomas filmā atveido aktiere Kristena Stjuarte, Roberts Patinsons, Teilors Lotners, kā arī Dakota Faninga, Anna Kendrika, Maikls Šīns un citi.
Oriģinālais nosaukums: Rītausma. 1.daļa (Breaking Dawn Part 1)
Žanrs: fantāzija, romantiska, drāma
Filmas garums: 135 min.
Režisors: Bill Condon Lomās: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Dakota Fanning, Maggie Grace, Jackson Rathbone, Taylor Lautner, Ashley Greene
Pirmizrāde Latvijā: 18.11.2011
Oficiālā mājas lapa: http://www.breakingdawn-themovie.com/
Latvijas lapa: http://www.kresla.lv/
Video: http://trailers.apple.com/trailers/summit/thetwilightsagabreakingdawnpart1/

Foto: kadrs no filmas " Rītausma. 1.daļa". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV