Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Šonedēļ uz ekrāniem iznāks Džodijas Fosteres jaunā filma "Bebrs"

EasyGet.lv, 09.11.2011. 11:39

Šonedēļ uz ekrāniem Latvijas kinoteātros būs skatāma viena no pēdējā laika oriģinālākajām filmām - "Bebrs", kurā galveno lomu atveido Mels Gibsons, informē "Acme Filme". Šīs filmas režisore vienlaikus ir arī filmas galvenās sieviešu lomas atveidotāja - Džodija Fostere. Filma "Bebrs" - tā ir itkā vienkārša stāsta ekranizācija, kuram ir ļoti dziļa jēga. Šīs drāmas un komēdijas apvienojums jau paspējis izraisīt plašas diskusijas ASV, kā arī šī gada Kannu kino festivālā, kur demonstrēta ārpus konkursa skates. Filma nodēvēta par Holivudas nežēlastībā kritušā Mela Gibsona veiksmīgu atgriešanās manifestu.
Šonedēļ uz ekrāniem iznāks Džodijas Fosteres jaunā filma "Bebrs"

Filmas varonis - ārēji veiksmīgs biznesmenis Voltērs Bleks (Mels Gibsons), paraugvīrs un tēvs. Taču aiz laimīgas ģimenes bildes slēpjas ilglaicīga depresija. Tapāt kā tārps, kurš bojā ābolu no iekšas, nomāktais garastāvoklis bojā Voltēra dzīvi, traucējot viņam komunicēt un radot nesaskaņas ar sievu (Džodiju Fosteri) un dēliem. Pienākot brīdim, kad sievas pacietības mērs ir pilns, viņa ar bērniem aiziet no vīra, uzskatot, ka tas ir gals neveiksmīgām attiecībām. Kļuvis pavisam viens un manāmi iereibis, Voltērs atrod sev jaunu draugu - rotaļu lelli Bebrs ar kuru sāk sarunāties. "Ikvienam pasaulē vajadzīgs draugs. Un tev esmu es...", Voltērs saka savam pūkainajam dvēseles glābējam, un abi aizsoļo pretim jaunai rītdienai. Tieši rotaļlieta Bebrs palīdz Voltēram tikt galā ar dziļo depresiju, atgriezties dzīvē un uzlabot kontaktus ar tuvajiem cilvēkiem. Taču rodas problēma! Pienāk brīdis, kad Voltērs saprot, ka vairs nevar iztikt bez sava rotaļu biedra Bebra. Un tas rada problēmas.

Latvijas kinoteātros filma "Bebrs" iznāk 11.novembrī.

Nosaukums: "Bebrs"
Žanrs: drāma
Režisors: Džodija Fostere
Aktieri: Mels Gibsons, Džodija Foster,e Čerri Džons, Dženifers Lavrensa
Pirmizrāde Latvijā: 11.11.2011.

Fotol kadrs no filmas "Bebrs". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV