Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Sorkins apdomā iespēju rakstīt Stīva Džobsa biopika scenāriju

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv., 25.11.2011. 10:11

Titulētais scenārists Ārons Sorkins ļoti nopietni apsver iespēju rakstīt scenāriju topošajai Stīva Džobsa biopikam, raksta Collider.com.
Sorkins apdomā iespēju rakstīt Stīva Džobsa biopika scenāriju

Jau rakstījām par kinostudijas Sony Pictures paspārnē esošā projekta – Stīva Džobsa biopika ekranizējums – aktualitātēm. Uz galveno – Stīva Džobsa – lomu pagaidām ir divi pretendenti – Džordžs Klūnijs un Noā Valts.

Pirms mēneša Sony paziņoja, ka piedāvājusi Āronam Sorkinam (Oskara balva par labāko adaptēto scenāriju filmai "Sociālais tīkls") iesaistīties projektā un uzrakstīt filmas scenāriju. Līdz šim Sorkins nebija izteicies par šo piedāvājumu, taču tagad viņš atklājis, ka ļoti nopietni apsver šo iespēju izmantot. Tomēr scenārists uzsver, ka šobrīd esot tikai pārdomās: "Patlaban es tikai domāju par šo iespēju. Tas ir vērienīgs projekts, un tā noteikti būs lieliska filma, neskatoties uz to, kurš rakstīs scenāriju.".

Interesanti, ka Sorkinam bija tuvas attiecības ar kompānijas Apple dibinātāju Stīvu Džobsu, kurš 2011. gada 5. oktobrī zaudēja cīņā ar vēzi. Džobss pat esot piedāvājis Sorkinam uzrakstīt scenāriju kādai no Pixar filmām, taču Sorkins aizbildinājies, ka nespēšot animētiem varoņiem likt runāt.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Ārons Sorkins. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV