Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

K/t Cinamon notiks filmas „Koriolāns" īpašais seanss

EasyGet.lv, 11.01.2012. 16:00

13. janvārī, nedēļu pirms oficiālās pirmizrādes Latvijā, k/t Cinamon demonstrēs trilleri „Koriolāns" ar Džerardu Batleru un Ralfu Fainsu galvenajās lomās, informē k/t Cinamon mārketinga menedžere Ilona Cera. Īpašās pirms pirmizrādes apmeklētājus gaida pārsteigums – kupons no džudo sporta kluba „Bosko" viena mēneša nodarbību apmeklējumam bez maksas. Seansa sākums plkst. 20:00.
K/t Cinamon notiks filmas „Koriolāns" īpašais seanss

„Pat zvērs saprot, kas viņam ir draugs" – skan traģēdijas „Koriolāns" mūsdienu ekranizācijas sauklis. Filma kļuvusi par britu aktiera Ralfa Fainsa (pazīstams pēc ļaunā burvja lorda Voldemorta lomas „Harija Poterā") kā kinorežisora debijas darbu. Pirms tam Ralfs Fainss ilgu laiku tika spēlējis Koriolāna lomu uz teātra skatuves.

Filmas sižets balstās uz leģendu par karavadoni Gneju Marciju Koriolānu, kurš dzīvoja Romā piektajā gadsimtā pirms mūsu ēras. Filmas darbība no Senās Romas pārnesta mūsdienās, tāpēc „Koriolāna" galvenie varoņi zobenu vietā tur rokās automātus.

Biļetes var iegādāties kinoteātra kasēs un internetā www.cinamonkino.lv.

Vairāk informācijas par filmu skaties šeit: http://www.cinamonkino.lv/?id=40&detail=CI00000464&type=comingSoon

Foto: Kadrs no filmas "Koriolāns". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV