Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Raselam Krovam piedāvā atveidot Noasu

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv., 03.02.2012. 09:35

Režisors Darens Aranofskis jau pavasarī gatavojas sākt sava jaunā projekta "Noass" filmēšanu – viņa versiju par visiem labi zināmo stāstu par vispasaules plūdiem.
Raselam Krovam piedāvā atveidot Noasu

Jau vēstījām, ka pēc Kristiana Beila atteikuma Darens Aronofskis Noasa lomu piedāvāja Maiklam Fasbinderam. Tomēr aktieris atbildi vēl nav sniedzis, tāpēc galveno lomu piedāvājis arī Raselam Krovam ("Brīnišķīgais prāts", "Gladiators" u.c.). Tāpat režisora plānos ir piesaistīt aktieri Laiemu Nīsonu.

Jau no bērnības režisoram ir bijusi tuva Noasa tēma, turklāt šī projekta dēļ viņš ir atteicies no daudziem nozīmīgiem projektiem, piemēram, jauna kinostāsta radīšanas par Robokopu.

Filmas budžetu veido 130 miljoni dolāru, līdz ar to režisoram šis ir pirmais lielbudžeta projekts – tā uzsākšanu labvēlīgi ir ietekmējuši "Melnā gulbja" panākumi. Oskarotās filmas, kas stāstīja par nelīdzsvaroto baletdejotāju, pasaules kino kases ieņēmumi sastādīja vairāk kā 300 miljonus dolāru ar filmas budžetu 13 miljoni. "Noasa" scenāriju rakstījis pats Aranofskis, savukārt teksta „pieslīpēšanu" veica filmu "Gladiators" un "Aviators" scenārija autors Džons Logans.

Rasela Krova pēdējo darbu sarakstā var pieminēt lomu Pola Hagisa filma "Aizbēgt trīs dienās", savukārt Laiems Nīsons pavisam drīz arī Latvijā parādīsies uz ekrāniem filmā "Sniegāju gūstekņi".

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Rasels Krovs. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV