Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Rasels Krovs debitēs režisora amatā

Easyget.lv, 25.06.2013. 09:22

Godalgotais aktieris Rasels Krovs debitēs režisora amatā un uzņems savu pirmo kinofilmu.
Rasels Krovs debitēs režisora amatā

Rasels Krovs ir saņēmis ASV Kinoakadēmijas labākā aktiera godalgu un virkni citu balvu. Viņš ir filmējies teju piecdesmit kino un TV projektos, starp kuriem zināmākie ir tādi darbi kā “Gladiators”, “Brīnišķais prāts”, “L.A. konfidenciāli”, “Robins Huds”, “Amerikāņu gangsteris”, “Nožēlojamie” un citas kinolentes. Aktieris, kuram nav sveši arī producenta pienākumi, ir vairāku īsmetrāžas filmu režisors, tomēr pilnmetrāžas kino līdz šim viņš nav uzņēmis.

Kā informē ārvalstu prese, šogad Rasels Krovs sāks darbu pie filmas ar nosaukumu “The Water Diviner”, turklāt pats tajā izpildīs titullomu. Filma būs vēsturiska drāma, kas risinās Pirmā pasaules kara laikā Turcijā un kurā atspoguļoti tēva (R.Krovs) centieni atrast savus pazudušos dēlus. Filmu producēs “Hopscotch Features”, Austrālijas neatkarīgā kino flagmanis, kā arī Rasela Krova kompānija “Fear of God Films”.

Savukārt aktuālajā filmā “Tērauda vīrs” (“Man Of Steel”) Rasels Krovs spēlē Supermena tēvu, zinātnieku vārdā Džor-Els, kurš, lai izglābtu savu dēlu no nāves, nosūta viņu uz mūsu planētu. “Tērauda vīrs”, jaunākā filma par visu laiku populārāko un spēcīgāko supervaroni, uz Latvijas ekrāniem iznāk šonedēļ. Līdzās Raselam Krovam tajā spēlē jaunā zvaigzne Henrijs Kavils, Kevins Kostners, Eimija Adamsa, Maikls Šenons un citi.




Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV