Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Franču komēdija „Maigās jūtas" kino "Splendid Palace" iznāks jau martā

EasyGet.lv, 28.02.2012. 10:51

Romantiskā komēdija ar Odriju Tatū galvenajā lomā ir režisoru Deivida un Stefana Foenkinos abu kopīgs veikums. Filmas sižets balstīts uz Deivida Foenkinos sarakstīto noveli „La délicatesse", kas, nu, jau kļuvusi par bestselleru Francijā.
Franču komēdija „Maigās jūtas" kino "Splendid Palace" iznāks jau martā

Kādā jaukā dienā Natalī noskūpsta savu kolēģi Markusu. Bez jebkāda iemesla - tāpat vien. Noskūpsta un pat nepievērš tam uzmanību. Taču Markuss nepaliek vienaldzīgs: nejaušs skūpsts apgriež viņa dzīvi kājām gaisā! Tagad viņš nevar domāt ne par ko citu, kā vien par Natalī. Vai Natalī atbildēs viņa jūtām?

Galvenajā lomā franču 'jaukā sieviete" Odrija Tatū, kuru kino pasaule iemīlēja par bērnišķīgi tiešo fantazētāju Amēliju. Odrija Tatū, tāpat kā viņas vārda māsa amerikāņu aktrise Odrija Hepberna, ar kuru Tatū bieži salīdzina, ir ideālās sievišķības un trausluma iemiesojums, bet tajā pašā laikā reāla mūsdienu sieviete. Jūtas un jūtīgums ir Odrijas Tatū visu lomu esence, un viņas jaunākā loma nebūs izņēmums.

Filma tiek demonstrēta franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Ieeja: 3.00 Ls; ar ISIC karti – 2.50 Ls. Otrdienās un pirmdienās kopā ar draugu – 1.50 Ls (izņemot svētku dienas un pirmizrādes).

Foto: Odrija Tatū filmā "Maigās jūtas". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV