Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Slēgts kinofestivāls "Arsenāls"

EasyGet.lv, 12.03.2012. 14:36 | komentāri (4)

Pēc 25 gadus ilgas pastāvēšanas tiek slēgts starptautiskais kinofestivāls "Arsenāls", kinofestivāla pārstāvji pauž izplatītajā paziņojumā.
Slēgts kinofestivāls "Arsenāls"

"Starptautiskais kinofestivāls Arsenāls ar 2012. gada martu ir slēgts," vēsta paziņojums, ko izplatījusi SKF Arsenāls uzraudzības padome. "Mēs pierādījām, ka valsts institūcijas ir spēcīgākas par katru privātu iniciatīvu. Miers būdām, Arsenāls ir galā. Mēs esam stipri, bez neizprotamām filmām būsim arī vareni. Ekrānu - ciet!"Festivāla organizētāji savā paziņojumā uzsver, ka pēdējos četros gados nav izdevies noslēgt trīspusēju sadarbības līgumu ar Rīgas domi un Kultūras ministriju.

Atgādinām, ka filmu festivāls "Arsenāls" pirmo reizi kino mīļotājus vienkopus pulcēja 1986. gada 25. augustā tagadējās Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrāles Lielajā zālē. Kopš tā laika "Arsenāls" bija kļuvis par neatņemamu Rīgas kino kultūras sastāvdaļu - iesākumā katru otro gadu, bet vēlāk jau ik rudeni, izrādot pasaules un pašmāju kino šedevrus.

Pagājušogad starptautiskais kino festivāls "Arsenāls" notika no 10. līdz 18. septembrim Rīgas kinoteātros "Citadele" un "K.Suns".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV