Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Brīnumskapis izsludina dzejas konkursu

EasyGet.lv, 18.04.2012. 15:37

Brīnumskapis izsludina Lielā Pētera Brūvera vārdā nosauktu dzejas konkursu „Brīnumskapja dzejnieks", informē Platforma.lv redaktore Katrīna Liepiņa.
Brīnumskapis izsludina dzejas konkursu

Brīnumskapja dziesmu bibliotēkai nepieciešami jauni un skanīgi dzejoļi, tādēļ Latvijas bērni tiek aicināti iesūtīt pašu radītas atskaņas, pantiņus un dzejoļus. Katram iesūtītajam dzejolim ir paredzēts īpašs plaukts, kur tie gaidīs savu pārtapšanu. Varbūt avīzē vai grāmatā, varbūt koncertā vai festivālā, bet varbūt skanīgā dziesmā.

Dzejoļi Brīnumskapja pastā brinumskapis@inbox.lv tiks gaidīti līdz 20. maijam, bet to apkopojums būs dzirdams Brīnumskapja Lielajā Izlaidumā, kas jau 27. maijā norisināsies Siguldas pils parkā. Mācītais Kaķītis Laķītis visus sūtītos dzejoļus būs izlasījis un ir solījies, ka arī pats tos izteiksmīgi lasīs, kasīs un prasīs, lai atkārto.

Konkursu un jaunos dzejniekus atbalsta A/S „Dobeles dzirnavnieks", Sony un Siguldas Novada Dome.

Foto: Dzejnieks Pēters Brūveris. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV