Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Deju kolektīvi aicina uz koncertu „Sanāciet, sadancojiet!"

EasyGet.lv, 20.04.2012. 11:45

27. aprīlī plkst. 18.00 Rīgas bērnu un jauniešu deju kolektīvi ielūdz uz koncertu „Sanāciet, sadancojiet!", kas notiks VEF Kultūras pilī, Ropažu ielā 2, un būs veltīts Starptautiskajai deju dienai, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Koncertā vienkopus dejos vairāk nekā 1500 Rīgas bērnu un jauniešu deju kolektīvu dejotāji, kas skatītājus priecēs ar tautā iemīļotām horeogrāfijām, izdejojot „Gatves deju", „Sudmaliņas", „Plaukstiņpolku" un citas populāras dejas. Plkst. 18.00 dejotāji skatītājus priecēs, uzstājoties laukumā pie VEF Kultūras pils, tādējādi sniedzot iespēju deju uzvedumu vērot ikvienam. Tad plkst. 18.30 dejotāji skatītājus gaidīs Kultūras pils foajē, kur savu dejotprasmi rādīs paši mazākie dancotāji. Savukārt plkst. 19.00 VEF Kultūras pils lielajā zālē ikviens interesents gaidīts uz fināla koncertu, kurā bērni un jaunieši izdejos savas mīļākās dejas, soļu rakstā stāstot par mīļumu, draugiem un visiem kopīgām mājām – Latviju.

Ieeja koncertā ir bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV