Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Dejas dienā Vecrīgā atklās jaunu deju zāli

EasyGet.lv, 25.04.2012. 15:38

29. aprīlī, starptautiskajā Dejas dienā, durvis vērs gaiša, plaša deju zāle. Jaunā zāle atrodas studijas „studioX1" telpās Vecrīgā, Kalķu ielā 24 un uz tās atklāšanas svētkiem, kuros ir iekļautas gan praktiskas nodarbības, gan jautra atpūta, ir aicināts ikviens interesents, informē studijas kultūras menedžere Vita Taube.
Dejas dienā Vecrīgā atklās jaunu deju zāli

1982. gadā UNESCO organizācija un CID pasludināja 29. aprīli par Starptautisko Dejas dienu. Atzīmējot šo dienu visā pasaulē, notiek dažādi ar deju saistīti pasākumi un aktivitātes. Tieši tādēļ šajā dienā Deju un Kustību studija „studioX1" aicina ciemos visus, kam deja jau ir kļuvusi par neatņemamu dzīves sastāvdaļu, kā arī tos, kas vēlas ar šo aktīvo nodarbi vēl tikai iepazīties

„studioX1" pavisam nesen iekārtojās jaunās telpās un tieši Dejas dienā atklās galveno un arī lielāko no studijas zālēm. Atklāšanas dienā tiks organizētas gan deju apmācības, gan arī vakara pasākums, kurā varēs izmēģināt apgūtos deju soļus. Pavisam ir plānotas 7 deju nodarbības, to starp jau popularitāti iemantojušās Latino dejas, kā piemēram, Salsa, Ča-Ča-Ča, Son, kā arī klasiskās balles dejas un īpašas nodarbības dāmām sievišķības izkopšanai un skaista ķermeņa silueta izveidei. Savukārt vakarā no plkst. 21.00 jaunajā zāle notiks pirmā deju balle. Par mūziku rūpēsies populārais Latino deju DJ Juris.

''Esmu pārliecināta, ka Dejas dienas nodarbības un pasākumi nesīs saulainas emocijas, interesi par kustību kultūru un ieskatu plašajā dejas pasaulē. Kā arī ikviens interesents saņems individuālu konsultāciju par sev piemērotāko deju veidu." stāsta maratona rīkotāja, Latvijas Latino deju federācijas prezidente un "studioX1" direktore Juta Vanaga.

Vairāk informācija – www.studiox1.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV