Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Neiznīcināmo" turpinājums uz ekrāniem iznāks augustā

EasyGet.lv, 04.06.2012. 10:17

Plašākai sabiedrības daļai kļuvuši pieejami plakāti ar filmas „Neiznīcināmie 2" varoņu attēliem. Neskatoties uz to, ka līdz filmas pasaules pirmizrādei, kura vienlaicīgi arī Latvijā, palikuši vēl trīs mēneši, jau tagad filma savākusi vairāk nekā 2 miljonus fanu sociālo tīklu milzī „Facebook".
„Neiznīcināmo" turpinājums uz ekrāniem iznāks augustā

Tādas zvaigznes kā Silvestrs Stalone, Arnolds Švarcenegers, Brūss Viliss, Džeisons Stethems un citi laidīs lietā dūres 17. augustā. Atšķirībā no „Neiznīcināmo" pirmās daļas, filmu papildinājuši vēl vairāki jauni varoņi, kurus atveidos Žans Klods van Damme, Laiems Hemsvorts un Čaks Noriss. Supervīriešu rindās pieņemta arī sieviete – šarmantā ķīniešu aktrise Ju Naņa. Filmas budžets ir vairāk nekā 100 miljoni ASV dolāru.

Neiznīcināmie ir atgriezušies, un tagad tas ir personīgi.

Bārnijs (Silvestrs Stalone) un viņa komanda atkal sanākuši kopā, lai veiktu, kā viņiem pašiem šķiet, kārtējo uzdevumu. Tomēr šķietami vienkāršais darbiņš izrādās slazds, un, kad bojā iet viens no komandas locekļiem, Neiznīcināmie dodas ienaidnieka teritorijā, lai atriebtu kritušo biedru.

Kā noskaidrojas, varoņiem nāksies mainīt pasaules spēku sadali. Vai ir vērts stāties pretī tiem, kas kontrolē masu iznīcināšanas ieročus? Protams, jā!

Uz Latvijas kinoekrāniem filma iznāks 17. augustā.

Foto: Filmas „Neiznīcināmie 2" plakāts. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV