Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Stallone un Švarcenegers satiekas, kad vien iespējams

Easyget.lv, 14.10.2013. 10:23

Lai arī asa sižeta filmu leģendas – aktieris, producents un režisors Silvestrs Stallone (67) un aktieris, “Misters Visums” un bijušais Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers (66) - vairākas desmitgades ir filmējušies katrs savos projektos un savā ziņā sacentušies par skatītāju uzmanību, pēdējā laikā abas kinozvaigznes ir kļuvuši par ļoti labiem draugiem, kopā veido filmas, kā arī bieži satiekas ārpus uzņemšanas laukuma.
Stallone un Švarcenegers satiekas, kad vien iespējams

“Kad vien iespējams, mēs tiekamies, lai kopā paēstu un nobaudītu kādu labu cigāru”, Silvestrs Stallone atklāj britu kino žurnālam “Empire Magazine”. “Sestdienās mēs parasti dodamies uz restorānu “Roma”, kuru Arnolds apmeklē jau gadiem. Tā nu arī es tagad esmu šī restorāna regulārs viesis.”

Savukārt Švarcenegers piebilst: “Dažreiz mēs nonākam vienā vietā, pat nenojaušot par to. Tā piemēram, pērn man tika veikta pleca operācija, un pēc pamošanās no narkozes es attopos vienā palātā ar... Uzminiet! Tieši tā – blakus gultā atrodas neviens cits kā Silvestrs, jo arī viņam tieši tad nācās veikt operāciju!”. “Karjeras laikā esmu gājis visdažādākos ceļus un iekūlies piedzīvojumos, taču nekad nebiju iedomājies, ka mēs ar Ārniju kopā veidosim filmas... Es to izbaudu, tas ir lieliski!”, secina Stallone.

Abi leģendārie aktieri patlaban uz Latvijas kinoekrāniem ir redzami režisora Mikaela Hafstroma (“1408”, “Rituāls”) jaunākajā lentē “Bēgšanas plāns” (“Escape Plan”). “Bēgšanas plāns” ir trilleris par cietumu drošības ekspertu Reju Breslinu (Stallone), kurš tiek nepatiesi apsūdzēts slepkavībā un ieslodzīts viņa paša projektētā cietumā. Tas tiek dēvēts par „Kapu", jo ir visdrošākā un noslēgtākā ieslodzījuma vieta pasaulē. Viņa vienīgā iespēja izstrādāt bēgšanas plānu un izkļūt no cietuma ir iegūt kriminālo aprindu autoritātes (Švarcenegers) atbalstu.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV