Pirmdiena, 03.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Ineta, Inta, Intra;

Logans Lērmans un Duglass Būts filmā "Noass"

Jelizaveta Simanoviča, kinokino.lv, 06.06.2012. 12:58

Aktieris Logans Lērmans un viņa vienaudzis Duglass Būts izvēlēti dalībai Darena Aronofska filmā "Noass", kurā galveno lomu atveido filmu "Brīnišķīgais prāts" un "Gladiators" zvaigzne Rasels Krovs.
Logans Lērmans un Duglass Būts filmā "Noass"

Kā ziņo Deadline, Duglass Būts atveidos Noasa dēlu Šemu, savukārt Loganu Lērmanu Aronofskis izvēlējies Noasa vecākā dēla Hema lomai. Aktrise vēl nav piemeklēta Noasa sievas lomai, taču tiek runāts, ka starp galvenajām kandidātēm varētu būt Dženifera Konelija, kas ar Raselu Krovu pirms vairākiem gadiem filmējās kinolentē "Brīnišķīgais prāts". Režisors projektam bija plānojis piesaistīt arī aktieri Laiemu Nīsonu, taču šobrīd izskatās, ka tas nenotiks. Brīva šobrīd ir arī jaunās meitenes loma, kurā Noasa vecākais dēls iemīlas.

"Noass" ir pirmā filma, ko Aronofskis uzņem pēc "Melnā gulbja" panākumiem, un tās kopējais budžets ir 130 miljoni dolāru, kas to padara par režisora pirmo lielbudžeta projektu. Iespējams, tādēļ aktieru atlases un kinofilmas uzņemšanas process uz priekšu virzās tik lēni un pārdomāti.

Kinofilmu līdzfinansē Paramount un New Regency, un šobrīd tās ekranizācija ASV plānota tikai 2014. gada martā.

Logans Lērmans iepriekš redzēts tādās kinolentēs kā "Skaitlis 23", "Vilciens uz Jumu" un tikko pabeidzis filmēšanos Stīvena Čboskija grāmatas „The Perks of Being a Wallflower" adaptācijas galvenajā lomā. Savukārt Duglass Būts nesen pabeidzis filmēšanos Karlo Karleja "Romeo un Džuljetā".

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Aktieris Logans Lērmans. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV