Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LTV1 demonstrēs Imantdienu koncertu

EasyGet.lv, 12.07.2012. 12:29

Latvijas Televīzija sestdien, 14. jūlijā, plkst. 21:15 piedāvā noskatīties šī gada Imantdienu koncerta spilgtāko mirkļu ierakstu, informē LTV pašreklāmas redaktors Jānis Kalve.

Koncerts Cēsu Pils parka estrādē notika 7. jūlijā, jau tradicionāli pulcējot tūkstošiem Imanta Kalniņa mūzikas cienītājus, neraugoties uz mainīgajiem laika apstākļiem.

Šogad Imantdienas atgriezušās pie senas un labas tradīcijas – īpašu vietu veltīt kāda dzejnieka daiļradei. Grupas „Turaidas Roze" izpildījumā koncertā skanēja Imanta Kalniņa dziesmas ar Ojāra Vācieša dzeju. Savukārt grupa „Autobuss Debesīs" kopā ar īpašajiem viesiem – mūziķiem Māru Upmani-Holšteinu, Paulu Dukuri, Goran Goru un Andri Ērgli dziedāja visskanīgākās ImKas dziesmas (Dūdieviņš, Sniegbaltīte, Smilšu rausis, Betas dziesmiņā u.c.) jaunās skaņās, bet publika nemainīgi dziedāja līdzi.

Kaut lietus lija aumaļām, leģendārās grupas „Menuets" izpildītās dziesmas „Lilioms", „Jautrā dziesmiņa pašam sev", „Dziesmiņa par to gadījumu ar Džordāno Bruno" visus vienoja ne tikai kopīgā dziedāšanā, bet arī dejā. Koncertā izskanēja arī pasaules pirmatskaņojums dziesmai ar Māra Čaklā vārdiem „Un atkal nakts".

Koncerta pārraidi LTV atbalsta „Latvijas Valsts meži", „Dalkia Latvia" un Cēsu pilsētas dome.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV