Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Aicina piedalīties "Dzejas kašķī"

EasyGet.lv, 27.07.2012. 12:26

Vislatvijas Dziesminieku Saieta 2012 laikā šogad pirmo reizi norisināsies dzejnieku meistarības sacensības "Dzejas kašķis", informē Ilze Zveja. Saieta komanda aicina ikvienu, kas jūt sevī dzejnieka talantu mēroties vārda spēka meistarībā ar saviem kolēģiem.

Dalību "Dzejas kašķī" jāpiesaka līdz 5. augustam, rakstot uz e-pastu elina.klavina@saiets.lv.

"Dzejas kašķis" notiks saieta otrajā dienā – sestdien, 11. augustā. Pieteikties aicināts ikviens dzejnieks, kurš raksta dzeju latviešu valodā.

Katram dalībniekam līdz dalībai "Dzejas kašķī" ir jāsagatavo trīs dzejoļu izpildījumi, katrs no tiem nedrīkst pārsniegt trīs minūtes. "Dzejas kašķis" notiks trīs kārtās, un uzstāšanos vērtēs žūrija – dziesminieks, dzejnieks, divi publikas pārstāvji un klausītāji. Balva Dzejas kašķa uzvarētājam – uzstāšanās Vislatvijas Dziesminieku Saieta 2012 Noslēguma koncertā un saieta atbalstītāju sarūpēts pārsteigums.

Ar "Dzejas kašķa" nolikumu var iepazīsties Vislatvijas Dziesminieku Saieta mājās lapā www. saiets.lv.

Vislatvijas Dziesminieku Saiets ir dziesminieku un dzejnieku tikšanās, kas jau trešo gadu norisināsies Jaunpiebalgas novada ekosaimniecībā „Lielkrūzes". Šogad saiets notiek no 10. līdz 12. augustam, un tā trijās dienās izskanēs vairāki koncerti, darbosies dziesmu, dzejas un gleznošanas meistardarbnīcas, varēs aplūkot izstādi un ar video starpniecību kavēties atmiņās par iepriekšējo saietu un kādreizējo folkfestivālu norisi. Vislatvijas Dziesminieku Saiets Jaunpiebalgā noris vienlaicīgi ar izstādi-gadatirgu "Izvēlies Piebalgu!".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV