Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Jaunais Betmens pievienojas miljardieru klubam

EasyGet.lv, 03.09.2012. 11:42

Studijas Warner Bros. filmas „Tumšais bruņinieks atgriežas" kases ieņēmumi 2. septembrī sasnieguši viena miljarda ASV dolāru atzīmi.
Jaunais Betmens pievienojas miljardieru klubam

„Tumšais bruņinieks atgriežas" ir 13.kinolente pasaules vēsturē, kurai izdevies sasniegt šo atzīmi un pievienoties „miljardieru klubam". Ziemeļamerikā (domestic market) filmas kase sasniegusi 431 miljonu dolāru, bet starptautiskajā tirgū – 574 miljonus. Kopējie kases ieņēmumi šobrīd sastāda 1,005 miljardu, un tas ir par 2 miljoniem dolāru vairāk nekā iepriekšējai Betmena filmai „Tumšais bruņinieks", kuras kopējā kase visā tās demonstrēšanas laikā sasniedza 1,003 miljardu. Jāpiebilst, ka „Tumšais bruņinieks atgriežas" joprojām atrodas uz kino ekrāniem, un kopējie kases ieņēmumi vēl pieaugs.

Režisora Kristofera Nolana Betmena triloģijas noslēdzošās daļas „Tumšais bruņinieks atgriežas" („The Dark Knight Rises") darbība risinās astoņus gadus pēc filmas „Tumšais bruņinieks" notikumiem, kad Gotemas aizstāvis Betmens uzveica psihiski nelīdzsvaroto ļaundari Džokeru. Tagad pilsētā valda relatīvs miers, tomēr, kad ar neticamu spēku un inteliģenci apveltīts terorists Beins un viņa noziedznieku armija negaidīti uzbrūk pilsētai, Tumšajam bruņiniekam Betmenam nākas atgriezties, lai cīnītos par Gotemas pastāvēšanu.

Filma tiek demonstrēta arī Latvijas kinoteātros, kur līdz šim to noskatījušies nepilno 32 tūkstoši cilvēku.

Foto: Kadrs no filmas „Tumšais bruņinieks atgriežas". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV