Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Valmieras teātris viesosies Ogrē un Jelgavā

EasyGet.lv, 12.09.2012. 11:15

Valmieras Drāmas teātris ar izrādi „No saldenās pudeles" Feliksa Deiča režijā 31. oktobrī plkst. 19.00 viesosies Ogres Kultūras centrā un 9. novembrī plkst. 19.00 Jelgavas Kultūras namā.
Valmieras teātris viesosies Ogrē un Jelgavā

Visam pagastam zināms, ka lepnā Marija katram netīkamam preciniekam pasniedz etiķskāba jāņogu vīna glāzi. Bet mājām tik ļoti vajag jaunu un apsviedīgu saimnieku! Pie abu problēmu risināšanas, kā nu prot, ķeras gan saimnieces, gan saime. „Te nu es beidzot pateikšu visu par latviešiem!" puspajokam, pusnopietni solīja Felikss Deičs, ķerdamies pie sava sestā Rūdolfa Blaumaņa darba iestudējuma.

Lomās: Māra Mennika, Baiba Valante, Dace Eversa, Ilze Lieckalniņa, Ruta Birgere, Aigars Apinis, Oskars Morozovs, Mārtiņš Liepa, Māris Bezmers, Ģirts Rāviņš.

Biļešu iepriekšpārdošana visās „Biļešu paradīzes" kasēs Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena uz izrādi Ogrē: 4, 5 un 6 lati, uz izrādi Jelgavā no 3 līdz 6 latiem.

Foto: Skats no izrādes „No saldenās pudeles". Foto (c) M.Markovskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV