Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

„Baltijas pērli" atklās dižās kinomūzikas koncerts

EasyGet.lv, 14.09.2012. 10:15

Festivāls „Baltijas pērle" ar kinomūzikas koncertu "Veltījums" Latvijas Nacionālajā operā tiks atklāts piektdien, 14. septembrī. Šogad festivāls svin 20 gadu jubileju.
„Baltijas pērli" atklās dižās kinomūzikas koncerts

Koncertā skanēs kinokomponista Nino Rotas mūzika pasaulslavenā itāļu kvarteta „Le Divas" un Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra izpildījumā. Diriģents Marčello Rota, Nino Rotas radinieks, godinot komponista 100 gadu jubileju, ir iestudējis valdzinošu kinomūzikas programmu „Veltījums", kas izpelnījusies atzinību prestižās Eiropas koncertzālēs un opernamos. Dižo mūziku papildinās kadri no pasaules kino zelta fonda: „Krusttēvs", „Saldā dzīve", „Roko un viņa brāļi", „Romeo un Džuljeta", „8 ½", „Amarkords", „Ceļš", „Gepards" un citām filmām.

Festivāla „Baltijas pērle" direkcija lūdz visiem pasākuma viesiem ievērot apģērba kodu, kas norādīts uz biļetēm. Viesu ierašanās – plkst. 19.15. Koncerta sākums – plkst. 19.30.

Atgādinām, ka kinofestivāls "Baltijas pērle" šoruden norisināsies no 14. līdz 24. septembrim. Vairāk par festivālu http://www.balticpearl.lv/ 

Foto: Annija Žirardo un Alēns Delons Viskonti filmā "Roko un viņa brāļi" (1960). Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV