Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Rīgā viesosies stand up komēdiju zvaigzne Adams Fīldss

EasyGet.lv, 18.10.2012. 10:49 | komentāri (1)

Pēc ASV Stand Up komedianta Dilana Morana panākumiem Rīgā un atsaucoties publikas vēlmēm, Comedy Baltics piedāvā nākamo pasākumu labas komēdijas cienītājiem – britu zvaigznes Adama Fīldsa uzstāšanos, informē Comedy Baltics pārstāvis Mārtiņš Bitāns.
Rīgā viesosies stand up komēdiju zvaigzne Adams Fīldss

Adams Fīldss (Adam Fields) ir uzstājies virknē valstu – no Norvēģijas līdz Dienvidāfrikai, no Lielbritānijas līdz Indonēzijai, kas viņu ierindo pasaules ceļojošo Stand Up komediantu virsotnē. Dilans Morans vērtē Adamsa sniegumu kā vienu no labākajiem Eiropā.

Adams Fīldss uzstāsies Dizaina Fabrikā 30. oktobrī plkst. 20:00. Līdzās viņam uzstāsies arī Stand Up komedianti Luiss Zezerans (Louis Zezeran) no Austrālijas un Sjuarts Džonsons (Stewart Johnson) no ASV, vakaru vadīs Martins Lets (Martin Lett) no Latvijas.

Ieeja pasākumā no plkst. 19:15. Pasākums notiek angļu valodā. Biļetes pieejamas Biļešu servisa kasēs www.bilesuserviss.lv.

Foto: Stand up komēdiju zvaigzne Adams Fīldss. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV