Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Rīgā viesojas komediants Adams Fīldss

EasyGet.lv, 30.10.2012. 12:39

Šovakar Dizaina Fabrikā uzstāsies pasaules ceļojošo Stand Up komēdiju zvaigzne Adams Fīldss, informē Comedy Baltics pārstāvis Mārtiņš Bitāns.
Rīgā viesojas komediants Adams Fīldss

Adams Fīldss ir uzstājies virknē valstu – no Norvēģijas līdz Dienvidāfrikai, no Lielbritānijas līdz Indonēzijai, kas viņu ierindo pasaules ceļojošo Stand Up komediantu virsotnē. Dilans Morans, kurš pirms mēneša Rīgā izpelnījās lielu publikas ievērību, vērtē Adama sniegumu kā vienu no labākajiem Eiropā.

Adams Fīldss tiek saukts par Stand Up pasaules hameleonu, jo viena šova laikā iejūtas virknē tēlu, vienlaikus uzstājoties plaši izmanto improvizācijas elementus.

Adams Fīldss kāps uz skatuves Dizaina Fabrikā šodien, 30. oktobrī, plkst. 20:00. Līdzās viņam uzstāsies arī Stand Up komedianti no Austrālijas (Louis Zezeran) un ASV (Stewart Johnson), kā arī vakara vadītājs Martin Lett no Latvijas.

Biļetes pieejamas www.bilesuserviss.lv! Ieeja pasākumā no plkst. 19:15, izrādes sākums plkst. 20:00. Pasākums notiek angļu valodā.

Vairāk informācijas par Adamsu Fīldsu: http://www.adamfields.net/

Foto: Stand Up komēdiju zvaigzne Adams Fīldss. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV