Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Britu komiķis Edijs Izards viesosies Rīgā

EasyGet.lv, 27.11.2012. 14:31

19. martā Rīgas Kongresu namā savu jaunāko šovu „Force Majeur" uzstāsies britu komiķis Edijs Izards (Eddie Izzard), informē Comedy Baltics pārstāvis Latvijā Mārtiņš Daugulis.
Britu komiķis Edijs Izards viesosies Rīgā

Edijs Izards ir viens no mīlētākajiem un ražīgākajiem britu komediantiem, kurš ir tēlojis arī tādās visiem zināmās filmās kā "Oušena ducis", "Oušena velna ducis" un "Valkīra". Edija Izarda stand-up šovi ir pazīstami ar talantīgām pantomīmas etīdēm un asiem monologiem. Viņa komedianta karjera ir plaši novērtēta ar virkni starptautisko atzinību.

Comedy Baltics pārstāvis Igaunijā Luiss Zezerans (Louis Zezeran) komentē: „Mēs esam laimīgi, ka Edija šovs notiks martā tieši Rīgā. Viņa vēlme sniegt savu uzstāšanos Latvijas galvaspilsētā ir atsaucīgās un ieinteresētās publikas nopelns! Ar šādu attieksmi mēs drīz sagaidīsim arī Richard Pyor un George Carlin uzstāšanos!"

Edija Izarda izrādes „Force Majeure" biļetes būs pārdošanā no decembra.

Vairāk informācijas mājas lapā www.comedybaltics.com un Comedy Baltics facebook lapā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV