Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pirmizrādi piedzīvos Dž.Dž.Džilindžera komiskā parodija „Atsaldētais"

EasyGet.lv, 07.12.2012. 10:17

Sestdien, 8. decembrī, Liepājas teātrī gaidāma pēdējā šī gada pirmizrāde – skatītāju vērtējumam Dž.Dž.Džilindžera režijā tiks nodota Vadima Korša komiskā parodija „Atsaldētais", informē teātra literārā padomniece Zanda Borga.
Pirmizrādi piedzīvos Dž.Dž.Džilindžera komiskā parodija „Atsaldētais"

Galerijas:

Iestudējuma darbība notiks Izraēlā, stāsta centrā būs kāda ebreju ģimene - līdz ar to skatītāji varēs iepazīties ar dažādām ebreju tradīcijām un uzzināt viņu tikumus (un netikumus), it īpaši to, kā tie ir mainījušies simts gadu laikā. Lai labāk izprastu ebreju tradīcijas un paražas, mēģinājumu procesā aktieri skatījušies gan kino, gan interneta vidē pieejamos materiālus par viņu kultūru un reliģiju.

Kalmanu ģimene, gribēdama saņemt 3 miljonus, pieņems pie sevis Atsaldēto – cilvēku, kurš 1907. gadā iekļuvis kuģa avārijā un iesalis Antarktīdas ledū, lai tieši pēc 105 gadiem tiktu atrasts, atsaldēts un izrādītos, ka ir dzīvs! Taču pašam Atsaldētajam liekas, ka komā pavadījis vien kādu mēnesi, un Kalmanu ģimenes uzdevums ir šo mītu saglabāt, lai notiktu, kas notikdams.

Kā jau komēdijā pieņemts, skatītājus gaida dažādi negaidīti pavērsieni un tēlu vizuālās pārvērtības.

Atsaldētā lomā – Egons Dombrovskis, pārējās lomās – Edgars Pujāts, Inese Kučinska, Signe Ruicēna, Gatis Maliks, Anete Berķe, Leons Leščinskis, Kaspars Gods, Marģers Eglinskis, Laura Jeruma un Anda Albuže.

Radošajā komandā līdzās režisoram strādājusi ar kostīmu māksliniece Ilze Vītoliņa, horeogrāfe Inga Krasovska, scenogrāfs Vizāns un gaismu mākslinieks Mārtiņš Feldmanis. Video materiālu sagatavojis Andris Vētra.

Foto: Skats no izrādes „Atsaldētais". Foto (c) Z.Safronovs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV