Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Uz ekrāniem šonedēļ – Švarcenegers filmā "Pēdējā sadursme"

EasyGet.lv, 24.01.2013. 13:18

Piektdien, 25.janvārī, Latvijas kinoteātros iznāk asa sižeta filma "Pēdējā sadursme" ("The Last Stand"), kurā galveno lomu pēc desmit gadu prombūtnes no lielajiem ekrāniem izpilda Arnolds Švarcenegers.
Uz ekrāniem šonedēļ – Švarcenegers filmā "Pēdējā sadursme"

Švarcenegers "Pēdējā sadursmē" iejūtas mazpilsētas šerifa lomā. Dzīve provinces pilsētā rāmi plūst, taču kādu dienu viss radikāli mainās, jo, bēgot uz Meksiku, pilsētā ierodas narkobarons. Neskatoties uz to, ka viņam pa pēdām dzenas FIB aģenti, tieši šerifam un viņa nepieredzējušajiem kolēģiem nākas iesaistīties pēdējā sadursmē ar noziedznieku... Filmā piedalās arī populārā MTV šova "Jackass" zvaigzne Džonijs Noksvils un "Oscar" balvas laureāts Forests Vitakers.

Filmas "Pēdējā sadursme" režisors Kims Jī-Vuns intervijā komentē attiecības ar leģendāro aktieri: "Jau kopš bērnības esmu bijis Ārnija filmu cienītājs, un man vistuvākās viņa filmas ir "Terminators 2" un "Patiesie meli". Taču es nekad nespēju iedomāties, ka man būs iespēja strādāt ar Švarcenegeru, un režisēt filmu ar viņa piedalīšanos!".

Savukārt filmas producents Lorenco di Bonaventura, kura kontā ir tādi kases grāvēji kā "Transformeru" filmas, "Solta", "RED aģenti: atvaļināti un sevišķi bīstami", atklāj, ka tieši viņam izdevās pierunāt aktieri pēc gubernatora amata termiņa beigām atgriezties uz lielajiem ekrāniem: "Mēs tikāmies pie pusdienu galda kādu mēnesi pirms Ārnija politiķa pilnvaru beigām, un jau tad es viņam piedāvāju sadarboties. Pēc pieciem mēnešiem es aktierim nosūtīju "Pēdējās sadursmes" scenāriju. Un viņš piekrita! Jo, kā izteicās pats Ārnijs, tas esot bijis īstais scenārijs īstajā laikā."

Kā šonedēļ ziņots, Švarcenegers ir apstiprinājis dalību nākamajā "Terminatora" filmā, kas būs jau piektā "Terminatora" franšīzes daļa. Pagaidām gan nav zināms, vai aktieris izpildīs vienu no centrālajām lomām. Darbs pie "Terminatora 5" ir iestrādes stadijā, un nav zināms, kad varētu sākties filmēšana, taču beidzot scenārija autori esot "uz pareizā ceļa".

Filmu "Pēdējā sadurmse" demonstrē Rīgas kinoteātros "Kino Citadele", "Cinamon" un "Multikino".

Foto: Arnolds Švarcenegers filmā "Pēdējā sadursme". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV