Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kultūras ceļvedī - Cūkas Komunistes un Sids Višess

EasyGet.lv, 31.01.2013. 10:31

Līdz 22. februārim klubā "Nabaklab" skatāma Gundegas Evelones personālizstāde „Cūkas Komunistes" - neliela, bet ļoti koncentrēta izstāde par cerību, ideāliem un draudzību. Un revolūciju. Savukārt piektdien klubā "Depo" notiks angļu pankroka mūziķim un grupas Sex Pistols dalībniekam Sidam Višesam veltīts sarīkojums.
Kultūras ceļvedī - Cūkas Komunistes un Sids Višess

Ceturtdien, 31. janvārī, klubā "Nabaklab" plkst. 17:00 klubā Nabaklab tiks atklāta Gundegas Evelones personālizstāde „Cūkas Komunistes", vakarā Sala mēneša koncertā uzstāsies grupas Them Lemons un Marta migla.
Plkst. 18:30 Laikmetīgās mākslas centra Ofisa galerijā MC Ingas Erdmanes izstādes „Atzīstu, ka kļūdījos saskaitot" ietvaros norisināsies diskusija „Sabiedrība un kontrole. Māksla pelēkajā zonā".
Plkst. 19:00 Latvijas Nacionālajā teātrī pirmizrādi piedzīvo Viljama Šekspīra "Venēcijas tirgotājs" AikaKarapetjana režijā. 

Piektdien, 1. februārī, plkst. 19:00 Lielajā Ģildē notiks itāļu operas ģēnija, 2013. gada jubilāra Džuzepes Verdi reti atskaņotās operas „Simons Bokanegra" vienīgais koncertiestudējums Latvijā.
Koncertzālē Palladium notiks latviešu 90.gadu kulta grupas „Jauns mēness" papildkoncerts.
Plkst. 19:00 Zirgu pastā atgriežas LKA režijas un aktiermākslas studentu izrāde „Puikas" pēc F.M.Dostojevska „Brāļi Karamazovi" motīviem. Izrāds gaidāmās arī sestdien un svētdien.
Klubā "Depo" notiks Sid Vicious day 2013 - ikgadējais PUNK koncerts.

Sestdien, 2. februārī, plkst. 18.00 Promenade hotel Hika zālē koncertciklā "Iededz gaismu" notiks koncerts "Bēthovens, Brāmss un latvieši".
Plkst. 18.00 koncertzālē ,,Baltais flīģelis" ar koncerprogrammu ,,Tā kā taka" uzstāsies vokālā grupa Latvian Voices un kokles virtuoze Laima Jansone.

Par notikumiem koncertdzīvē ik ceturtdienu plkst. 16:00 iespējams dzirdēt portāla EasyGet.lv raidījumā "Rakumi" radio "NABA" ēterā FM 93,1 un internetā.

Foto: Sids Višess. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV