Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

ADwards 2013 par balvām deviņās kategorijās cīnīsies 300 darbi

Easyget.lv, 05.04.2013. 12:35

Šogad festivālam ADwards 2013 iesniegts rekordliels darbu skaits – kopumā par balvām deviņās kategorijās cīnīsies 300 darbi reklāmas, dizaina un mediju jomās. Visvairāk darbu šogad iesniegts dalībai konkursiem festivāla kategorijās Print Art un Dizains, bet mazākā konkurence šogad būs Vides mārketinga un Pasākumu kategorijās. Savukārt četru Latvijas uzņēmumu – Antalis, Lattelecom, Clear Channel, Rīgas Laiks – izsludinātajiem radošajiem konkursiem pieteikti 45 darbi.

ADwards 2013 starptautiskā žūrija iesniegtos darbus vērtēs 9. un 10. aprīlī. Savukārt no 5. līdz 10. aprīlim ikvienam interesentam būs iespēja sniegt savu vērtējumu iesniegtajiem darbiem „tautas balsojumā” festivāla mājas lapā www.adwards.lv. „Tautas balsojumā” visaugstāk novērtēto darbu autori saņems ADwards 2013 speciālvu.

Ikviens ir aicināts pieteikties dalībai festivāla ADwards 2013 radošajās lekcijās un semināros, kas notiks 12. aprīlī konferenču centra Citadele telpās. To ietvaros festivāla žūrijas pārstāvji vadīs seminārus un lekcijas par aktuālākajām tendencēm radošajā jomā un reklāmas un dizaina nozarē. Savukārt ADwards 2013 noslēguma ceremonijai 12. aprīļa vakarā koncertzālē Palladium sekos festivāla pēcballīte bārā Miit. Pieteikšanās ADwards 2013 pasākumiem – festivāla mājas lapā www.adwards.lv.

Visi, kas kļūs par Latvian Art Directors Club biedriem līdz 11. aprīlim, ADwards 2013 radošās lekcijas un noslēguma ceremoniju varēs apmeklēt bez maksas, kā arī par brīvu piedalīties LADC rīkotajās lekcijās visa gada garumā. Tāpat ikviens, kas festivāla mājas lapā www.adwards.lv līdz 4. aprīlim pasūtīja t-kreklu ar īpašu festivāla dizainu – kādu no ADwards 2013 monstriem – to varēs izmantot kā ieejas biļeti noslēguma ceremonijā, apmeklējot to bez maksas. Savukārt divi no sociālo tīklu lietotājiem, kuri, izrādot solidaritāti festivāla idejai, savai Facebook vai Twitter profila bildei pievienos festivāla twibbon attēlu, saņems ielūgumu uz ADwards 2013 radošajām lekcijām, kā arī noslēguma ceremoniju.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV