Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pirmo reizi Muzeju nakts pasākumi VEF vēstures muzejā

Easyget.lv, 14.05.2013. 11:29

Šogad VEF vēstures muzejs VEF Kultūras pilī (Ropažu lielā 2) pirmo reizi piedalīsies Muzeju nakts akcijā. Pasākums notiks 18. maijā no plkst.19.00 līdz 01.00.

VEF vēstures muzejs pasākuma „Irbītes, „lācītis”, „Vanadziņš” – jo tālāk mežā…” ietvaros piedāvās Pētījumu takas, kurās uzzināsit, kas tās par irbītēm, kas tas par lācīti un kāds vanadziņš atrodams muzeja ekspozīcijā.

No muzeja krājuma materiāliem veidotā izstāde „Ciltskoks” sniegs ieskatu VEF Kultūras pils vēsturē un šodienā.

Suvenīru istabā tiks demonstrēta mākslas vēsturnieces un kuratores Maijas Rudovskas (Latvija) un mākslinieces Širinas Šabahi (Irāna) radītā īsfilma „Aizgājušo laiku piemineklis. Stāsts par kultūras pili”, kas poētiskā manierē dokumentē VEF Kultūras pili – vienu no izteiksmīgākajiem 20. gs. 50. gadu arhitektūras piemēriem Latvijā.

Pasākuma laikā varēs apskatīt Rīgas tēlotājas mākslas studiju Mākslas dienu izstādi „KODS@AINAVA”.

Īpašs akcents būs plkst. 20.00 un 22.00 ansambļa „Rīgas pantomīma” dalībnieku improvizācijas VEF Kultūras pils vestibilā.

Ieeja bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV