Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Trešo gadu interesentus pulcēs brīvdabas meistarklašu festivāls Give and Get

Easyget.lv, 24.05.2013. 15:16

No 8. līdz 14. jūlijam Saldus novada "Dzilnās" notiks brīvdabas meistarklašu festivāls Give and Get.

„Give & Get" brīvdabas meistarklašu festivāls ir vieta, kur:

  • domā par došanu, nevis ņemšanu;
  • satiekas radošie, prasmīgie un draudzīgie;
  • savā pieredzē un prasmēs dalās sava sirdsdarba darītāji.

Give & Get ir dabai un cilvēcei draudzīga, izglītojoši izklaidējoša un iedvesmu atraisoša platforma jeb projekts, kura ietvaros notiks vairāki pilnveidojojoši, uz labdarību vērsti pasākumi visa gada garumā, ar kulmināciju jūlijā. Give&Get mērķis ir atmodināt cilvēkos apziņu, ka katram ir iespēja radīt un īstenot ap sevi visu, ko vēlamies- piepildīt sapņus, uzlabot, dziedināt un pilnveidot sevi, ģimeni, vidi, valsti un pat visu pasauli! Ir tikai jāizzina savi talanti un jāsāk tie īstenot!

Give & Get ir radošs. Festivāls notiks trešo gadu, un nu jau tā iecere ir izvērtusies par veselu pasākumu ciklu, kas vērsts uz sabiedrības pilnveidošanos un labdarību. Gatavojoties festivālam, tiekamies iepazīšanās pasākumos un iekārtošanas nometnē, bet pašā festivālā tematiski sadalītās zonās notiek koncerti, meistarklases, diskusijas un radošas nodarbības, kas ļauj ikvienam cilvēkam pamodināt sevī snaudošo radošumu.

Give & Get ir atvērts. Ikviens, kuru uzrunā festivāla ideja, tiek aicināts iesaistīties festivāla tapšanā - vadot meistarklases, piedaloties festivāla organizēšanā, ieskaņas pasākumos, veicot brīvprātīgo darbiņus, ziedojot vai vienkārši piedaloties ar savu klātbūtni.

Give & Get ir citādāks. Festivāls tiek organizēts, balstoties uz cilvēku entuziasmu, brīvprātīgo darbu un labdarību. Atšķirībā no citiem festivāliem, šajā pasākumā nenotiek pirkšana un pārdošana, netiek tirgots alkohols vai citas apreibinošas vielas, un tiek nodrošināta tikai veģetāra ēdināšana.

Give & Get vērtības:

  • Dari to, ko tu mīli;
  • Māju sajūta;
  • Dažādu kultūru izglītjošā un sociālā sadarbība un sinerģija;
  • Veselīgs dzīvesveids.


Vairāk informācijas: http://www.giveandget.lv

Biļetes nopērkamas Biļešu servisa kasēs. Cena - 5-15 Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV