Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Hjū Džekmens un trilleris “Gūsteknes” ir numur viens ASV

Easyget.lv, 22.09.2013. 22:45

Kanādiešu režisora Denisa Vilnēva (godalgotās filmas “Incendies” autors) trilleris “Gūsteknes” (“Prisoners”) ir visienesīgākā filma ASV kinoteātros.
Hjū Džekmens un trilleris “Gūsteknes” ir numur viens ASV

Pirmizrādes nedēļas nogalē no 20.līdz 22.septembrim trilleris “Gūsteknes”, stāsts par tēvu, kurš pēc viņa meitas nolaupīšanas uzsāk izmisīgu un drosmīgu meklēšanu, ir iekasējusi 21,4 miljonus ASV dolāru, ierindojoties pārliecinošā pirmajā vietā un apsteidzot iepriekšējās nedēļas līderi, šausmu filmu “Insidious 2” (14,5 miljoni). Titullomas filmā “Gūsteknes”, kas tiek demonstrēts 3260 kinoteātros, izpilda Hjū Džekmens („Nožēlojamie", „Vilknadzis"), Džeiks Džilenhols („Kuprainais kalns", „Pirmkods") un citi. “Gūsteknes” ieguva trešo vietu Toronto filmu festivālā, kā arī filmai tiek prognozēti panākumi kino balvu sezonā. Prese filmu ierindo starp tādiem žanra šedevriem kā “Noslēpumu upe”, “Septiņi” un “Zodiaks”. Filmu producējusi kompānija “Alcon” (budžets 46 miljoni ASV dolāru), savukārt ASV tirgū to izplata studija “Warner Bros.” Filma tiek demonstrēta arī Latvijas kinoteātros.

Trešo vietu ASV ienesīgāko filmu topā ieņem komēdija “Ģimene” (“The Family”) ar Robertu De Niro titullomā, bet populārāko filmu piecinieku noslēdz cits nedēļas nogales jaunums, deju filma 3D formātā “Battle Of The Year” (pieci miljoni pirmajā nedēļas nogalē).

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV