Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Liepājas Leļļu teātris 25.sezonu atklās ar "Velniņiem"

Easyget.lv, 02.10.2013. 14:09

12. oktobrī plkst. 12:00 Liepājas Leļļu teātris jauno sezonu atklās ar jauniestudējumu "Velniņi".

Izrāde ir veidota pēc R.Blaumaņa pasakas "Velniņi" motīviem Litas Beltes interpretācijā. Tāpat kā pasaka, arī izrāde solās būt aizraujoša, kurā tiks parādīti divu velnēnu interesantie notikumi uz zemes un kā viņu nedarbi mainīs pašus velniņus.

Izrāde būs muzikāla, ar jaukām, skanīgām Māra Putniņa dziesmām. Speciāli priekš šīs izrādes ir izgatavotas lelles Rīgas leļlu teātrī.

Izrādes režisore: Lita Belte, dekorāciju māksliniece: Jolanta Mihelsone. Lomās iejutīsies: Matīss Millers/ Ģirts Lukevics, Dace Doroškevica, Madara Enkuzena.

Par godu 25.sezonai viesiem būs iespēja kopā ar Rūķu mammu doties ekskursijā pa Leļļu māju un redzēt kā dzīvo lellītes. Kā arī varēs piedalīties radošajā darbnīcā un izveidot pats savu lellīti, doties rotaļās un jautri pavadīt svētdienas rītu.

Biļešu cena 1,50 Ls mazajiem; 2 Ls lielajiem. Biļetes tieši pirms izrādes iegādājamas Liepājas Leļļu teātrī vai arī iepriekšpārdošanās Liepājas tūrisma informācijas birojā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV