Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Izdots Marka Levī romāns „Ikviens vēlas mīlēt”

Easyget.lv, 09.12.2013. 13:18

Izcilā franču autora Marka Levī Latvijas kontā jau piektā grāmata – “Ikviens vēlas mīlēt”.
Izdots Marka Levī romāns „Ikviens vēlas mīlēt”

Marks Levī ir nepārspēts franču sentimentālā romāna meistars. Viņa darbi tulkoti 45 valodās un pārdoti vairāk nekā 27 miljonos eksemplāru visā pasaulē. Stīvens Spīlbergs par diviem miljoniem dolāru iegādājies Marka Levī pirmā romāna „Starp debesīm un zemi” ekranizācijas tiesības.

Romāns „Ikviens vēlas mīlēt” 2008. gadā iznācis uz lielajiem ekrāniem.

Londonas centrā risinās dzīvespriecīgs un pacilājošs stāsts par draudzību, mīlestību un cilvēku likteņiem. Divi vientuļie tēvi nolemj sākt jaunu dzīvi un kopā ar bērniem apmetas zem viena jumta. Viņu kopdzīve balstās uz diviem likumiem ‒ nekādu aukļu un nekādu sieviešu mājās... Tomēr, lai cik augstu abi vīrieši vērtētu savu draudzību, sirds ilgojas pēc kā vairāk. Tāpēc draugi – katrs savā veidā - turpina meklēt īstu laimi.

Pilns netveramas kaisles, romantisku ilgu un mīlestības brīnuma, šis romāns saviļņo lasītāju sirdis visos kontinentos.

Marks Levī dzīvo Londonā. Kopš pirmā romāna „Starp debesīm un zemi” autors sarakstījis astoņus romānus. Šis ir jau piektais Latvijā izdotais Marka Levī romāns. Lasiet arī „Tiksimies vēlreiz”, „Mistera Daldrija neparastais ceļojums” un „Vārdi, kurus viens otram nepateicām”!

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV