Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Liepājas teātris gatavs lidojumam – pirmizrādi piedzīvo „Boeing, Boeing”

Easyget.lv, 20.02.2014. 12:06

Piektdien, 21. februārī, Liepājas teātrī pirmizrādi piedzīvos Marka Kamoleti komēdija „Boeing, Boeing” Armanda Zvirbuļa režijā.
Liepājas teātris gatavs lidojumam – pirmizrādi piedzīvo „Boeing, Boeing”

Galerijas:

Režisoram Armandam Zvirbulism izrāde „Boeing, Boeing” ir debija uz Liepājas teātra skatuves, norāda teātra pārstāve Zanda Borga.

Ir pagājušā gadsimta vidus... VIŅŠ ir viens. Viņš patiesi un aizrautīgi mīl. Sievietes. Viņa iecienītākā lasāmviela ir starptautisko lidojumu grafiks... VIŅAS ir trīs. Trīs stjuartes. Viņas nekad nesatiekas - kad viena atlido, otra jau lido prom, bet trešā kaut kur pasaules viņā malā gaida savu reisu, lai pēc lidojuma grafika noteiktā laika atkal satiktu VIŅU...VIŅŠ ir ģēnijs, viņš ir radījis sistēmu, kas ļauj veidot kopdzīvi ar visām trim – līdz brīdim, kad kāds aizkadra ģēnijs, izrādās, ir radījis lidmašīnu, kas spēj lidot ātrāk, un lidojumu grafiki izmainās...

Skatītājus gaida aizraujošs un pikants lidojums, kura laikā viņi iepazīs arhitektu Bernāru (Mārtiņš Kalita), viņa uzticamo kalponi Bertu (Anita Kvāla), kura, mainoties Bernāra līgavām, regulāri maina gan ēdienkarti, sekojot katras gaumei, gan meiteņu fotogrāfijas guļamistabā, viņa skolas laika draugu Robēru (Kaspars Kārkliņš), kuram Parīzes tikumi un netikumi ir sveši, jo viņš pats nāk no Provansas un, protams, trīs burvīgās stjuartes – amerikānieti Žaneti (Everita Pjata), vācieti Ženiju (Laura Jeruma) un francūzieti Žaklīnu (Signe Ruicēna). Parīze, flirts, mīlestība un lidmašīnām pilnas debesis – ir atslēgas vārdi šim iestudējumam.
Izrādei scenogrāfiju un kostīmus veidojis mākslinieki Aigars Ozoliņš un Liene Rolšteina, gaismu partitūru – Mārtiņš Feldmanis, video projekcijas – Andris Vētra.

Iestudējumu tuvākajā laikā iespējams noskatīties 22. februārī, kā arī 5. un 28. martā.

Foto: Izrāde „Boeing, Boeing”. Foto (c) Ziedonis Safronovs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV