Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Daugavpils teātris Rīgā spēlēs aktuālu un provocējošu izrādi

Easyget.lv, 09.04.2014. 15:55

10. aprīlī Dailes teātra Mazajā zālē būs skatāma Daugavpils teātra viesizrāde – Andreja Ivanova lugas „Viss ir viņa” iestudējums pusaudžiem un viņu pieaugušajiem vecākiem G. Surkova režijā.
Daugavpils teātris Rīgā spēlēs aktuālu un provocējošu izrādi

Pēc vīra nāves sieviete zaudē kontaktu ar savu dēlu pusaudzi. Dēls neieredz māti un sapņo par viņas nāvi, bet māte vaino dēlu visos pasaules grēkos, tāpēc katrs mēģinājums uzlabot attiecības beidzas ar jaunu skandālu. Māte atrod vienīgo risinājumu - iepazīties ar dēlu sociālajos tīklos, uzdodoties par jaunu meiteni.

Luga 2013.gadā bija iekļauta jaunas dramaturģijas festivāla „Ļubimovka” konkursa programmā, norāda Daugavpils teātra dienu Rīgā preses sekretāre Linda Kilevica.

Daugavpilī uz jaunā baltkrievu dramaturga lugas iestudējumu „Viss ir viņa” tiek pārdotas visas biļetes, izrāde ir sacēlusi īstu furoru, vienaldzīgo nav. Lielākajai daļai ļoti patīk izrāde, kas traģiski atklāj mūsdienās tik skaudro tēmu – pusaudžu izmisīgos centienus būt vajadzīgiem un saprastiem, kā arī vecāku bezpalīdzību, mīlestībā meklējot ceļu uz saprašanos ar bērnu. Otra daļa skatītāju ir sašutuši par to, ka no teātra skatuves skan lamuvārdi, tāpēc izskan draud ne tikai vairs neiet uz teātri, bet pat sarīkot pie tā piketu.

Lomās: Žanna Lubgāne un Miroslavs Blakunovs, kuru rīdzinieki jau varēja redzēt titullomā dejas izrādē „Kazanova. Henrieta. Venēcija”.

Uzmanību! 16+, krievu valodā, izmantota necenzēta leksika.

Atgādinām, ka līdz 10. aprīlim no 22.00 - 6.00 darbojas Biļešu Paradīzes nakts kase. Iegādājoties biļetes internetā uz 10. aprīļa izrādi „Viss ir viņa”, ir iespēja saņemt 40% atlaidi!

Daugavpils teātra dienu Rīgā turpmākās izrādes:

  • 23. aprīlī plkst.19.00 Dailes teātrī - „Kaija. Under construction” (A.Čehova komēdija rež. O. Šapošņikovs, G. Surkovs, krievu valodā);
  • 12. maijā plkst.19.00 Rīgas Krievu teātrī - „Dāmu paradīze” (R.Paula mūzikls par mīlestību, modi un skaistu dzīvi, rež. O. Šapošņikovs, krievu valodā).

Biļetes uz Daugavpils teātra viesizrādēm iespējams iegādāties Dailes un Rīgas Krievu teātru kasē, kā arī „Biļešu paradīzes” un „Biļešu servisa” (tikai uz R.Paula mūziklu) kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv, www.bilesuserviss.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV