Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Aicina pieteikties Dzīvo skulptūru šovam Rēzeknē

Easyget.lv, 14.04.2014. 10:57

Mākslas un mūzikas festivāla „SevenHills” organizatori ikvienu, kurš sevī ir pamanījis vēlmi pārvērsties un sastingt, aicina pieteikties dzīvo skulptūru konkursā.

Pagājušā gada maijā Rēzeknē lielu skatītāju atsaucību iemantoja Muzeju naktī izveidotais „Dzīvo skulptūru dārzs” gājēju promenādē gar Rēzeknes upi, ko apmeklēja aptuveni 4000 skatītāju. Arī šogad - 31.maijā Mākslas un mūzikas festivāla „SevenHills” ietvaros Rēzeknē atkal notiks „Dzīvo skulptūru šovs” un ciemos ieradīsies arī Pasaules dzīvo skulptūru čempionāta 2013.gada uzvarētājs JOHNman no Vācijas.

Mākslas un mūzikas festivāla „SevenHills” aicina pieteikties dalībai konkursā ikvienu interesentu, kurš sevī ir pamanījis vēlmi pārvērsties un sastingt. Dzīvo skulptūru konkursā var pieteikties ikviens interesents vai mākslinieku grupa līdz 2014.gada 12.maijam, nosūtot aizpildītu pieteikuma veidlapu un paredzētās skulptūras skici pa e-pastu kultur@rezekne.lv ar norādi „Dzīvās skulptūras.

Apmeklētājiem būs iespēja nobalsot par interesantāko skulptūru un noslēgumā viena no dzīvajām skulptūrām iegūs skatītāju simpātiju balvu. Šogad dzīvās skulptūras vērtēs arī žūrija, ņemot vērā tēla kopējo vēstījumu, dalībnieka meistarību, estētiskos un izklaidējošos aspektus. Konkursa piecas labākās dzīvās skulptūras, kuras iegūs vislielāko punktu skaitu, saņems naudas balvas, kopējais balvu fonds ir 500 eiro.

Nolikums, vērtēšanas kritēriji un cita papildus informācija: Maija Brēķe, Rēzeknes pilsētas pašvaldības aģentūras „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs” direktores vietniece, tālrunis 26102732, e-pasts: maija.breke@rezekne.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV