Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Latvijas komandas dienu pirms cīņas ar ASV

Vita Ļebedeva, 25.04.2009. 02:23

24. aprīlī Latvijas valstsvienība aizvadīja aktīvu treniņu pirms sestdien paredzētās spēles ar ASV. Treneru vadībā hokejisti pārbaudīja dažādu taktiku gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Šovakar komandai notika arī sapulce, kurā tika izvērtētas pretinieka stiprās un vājās puses.

Komandas kapteinis Kārlis Skrastiņš šodien uzsvēra: „Komanda ir motivēta cīņai ar vislielāko pašatdevi. Esam apņēmības pilni pozitīvi uzsākt čempionātu!”.

Latvijas valstsvienības jaunākais spēlētājs Roberts Jekimovs dienu pirms pirmās spēles pasaules čempionātā bija nepacietīgs, piebilstot: „Vēlos ātrāk uzsākt spēli! Enerģija un mērķtiecība stimulē pilnvērtīgai cīņai ar ASV!”.

Latvijas komandas pārstāvji klātienē vēroja Krievijas un Vācijas spēli. Kaut arī Bernes ledus hallē bija vairāk nekā 10 000 skatītāju, mūsējiem spēlētājiem radās sajūta, ka ir daudz mazāk apmeklētāju, jo bija diezgan klusi. Uzbrucēji trijnieks Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs un Armands Bērziņš uzsvēra: „Mūsu spēle būs emocionālāka. Esam pārliecināti, ka Latvijas fani parādīs citiem līdzjutējiem, kā ir jāatbalsta sava komanda! Šo balstu mēs arī ļoti augsti vērtējam!”.

Latvijas un ASV spēle „Post Finance” arēnā notiks 25. aprīlī plkst. 16:15 pēc Šveices laika. Atbalstīsim savējos!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV